ÍZLETES BORKORCSOLYÁT A JÓ KŐSZEGI BORHOZ!

A Kőszegi Borbarát Hölgyek Egyesülete már 9. alkalommal rendezi meg a Borkorcsolyaversenyt. Idén február 27-én, szombaton, 15 órától kerül sor a rendezvényre a vár lovagtermében.

ÍZLETES BORKORCSOLYÁT A JÓ KŐSZEGI BORHOZ!

A Kőszegi Borbarát Hölgyek Egyesülete már 9. alkalommal rendezi meg a Borkorcsolyaversenyt. A finomabbnál finomabb süteményeket 2003 óta szakmai szempontok szerint értékelik. Nem csak a zsűri, hanem a rendezvényre ellátogató vendégek is megkóstolhatják a falatokat, és szavazhatnak az általuk legízletesebbnek választott borkorcsolyára. A szervező hölgyek idén is olyan "sütnivalókat" várnak, amelyekhez jól illik a kőszegi bor. A kóstoló ideje alatt kőszegi és Kőszeg környéki borokat ízlelhetnek a résztvevők.
Az évek során összegyűlt receptekből 2006-ban megjelentették a "Kőszegi pincejárás Borkorcsolyákkal" című könyvet. Az idei terveik között szerepel egy újabb recepteket tartalmazó második kiadás is.

Időpont: 2010. Február 27. Szombat 15 óra

Helyszín: Kőszeg, Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház


  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.