Jótékonysági koncert

A kőszegi és Kőszeg környéki fiatalokból álló LozVampiroz zenekar jótékonysági koncerttel szeretné segíteni egy kortársuk, Ambrus Benjamin életét.

Benjamin lábában daganat fejlődött ki, melyet többszöri próbálkozással sem tudtak maradandó károsodás nélkül eltüntetni, ezért az amputáció mellett döntöttek az orvosok. Benji jól viseli a megpróbáltatásokat, az "új láb" azonban 3 millió forintba kerül. A család segítésére szerveztük meg ezt a jótékonysági koncertet, melynek bevételével szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy Benji újra úgy élhessen, mint minden egészséges társa.
A koncert létrejöttéhez köszönjük a Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház, Trifusz Péter és Stefanich Kornél támogatását, valamint mindazokét, akik adományaikkal hozzájárulnak a család segítéséhez.
Köszönjük a fellépő együttesek részvételét, nélkülük nem jöhetett volna létre a koncert. A Latin Spirit Trió, a Mississippi Moon és az Ocho Macho is beállt a sorba, mindhárom zenekar zenéjével próbál tenni a jó érdekében.
A koncert október 16-án, 16 órakor fog kezdődni a Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház Klubjában, az első fellépő együttes a Latin Spirit, majd sorban a LozVampiroz, a Mississippi Moon és az Ocho Macho.

Kérjük, részvételével és adományával járuljon hozzá Benjamin segítéséhez!

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.