Jótékonysági tombola

A Kőszegi Városvédők Egyesülete JÓTÉKONYSÁGI TOMBOLÁT szervez a VÖRÖSISZAP katasztrófa károsultjai javára. Kérjük, csatlakozzon felhívásunkhoz, és ajánljon fel egy legalább 3.000.-Ft értékű tárgyat, szolgáltatást, mely a sorsolás ajándékalapját képezheti!

FELHÍVÁS

A Kőszegi Városvédők Egyesülete JÓTÉKONYSÁGI TOMBOLÁT szervez a VÖRÖSISZAP katasztrófa károsultjai javára.

Kérjük, csatlakozzon felhívásunkhoz, és ajánljon fel egy legalább 3.000.-Ft értékű tárgyat, szolgáltatást, mely a sorsolás ajándékalapját képezheti!

A felajánlott nyereményekből hetente rendezünk sorsolást, melyen minden jelenlévő részt vehet 1.000.-Ft-os szelvény vásárlásával.

A felajánlók és tárgyak listáját, illetve a nyertesek neveit nyilvánosságra hozzuk, és a nyilvánosság segítségével nyomon is követjük az adomány útját.

A sorsolás első tervezett időpontja: 2010. október 20. , szerda 16.30 óra, Jurisics vár.

A felajánlott tárgyakat a sorsolás előtt 15 órától gyűjtjük a Jurisics várban, illetve az egyesület tagjainál, vagy a Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház irodájában naponta 10.00 és 12.00 óra között.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.