Jurisich siker a megyei katasztrófavédelmi versenyen

A Jurisich Gimnázium tanulói a területi versenyen elért eredményüket követően elhódították a megyei verseny első helyezéséért járó serleget.

Jurisich siker a megyei katasztrófavédelmi versenyen...

A Jurisich Miklós Gimnázium tanulói a területi versenyen elért eredményüket követően elhódították a megyei verseny első helyezéséért járó serleget.
Több hónapos komoly elméleti és gyakorlati felkészülés meghozta gyümölcsét. A Szombathely Témaparkban tizenöt állomáshelyen, melyek között veszélyes anyagok felismerésétől a vízsugár helyes használata, az ár,- és belvízi területek védelmére szolgáló homokzsák rakás mellett ügyességi, fizikai és szellemi felkészültségből is maguk mögé utasították a megye középiskolás csapatait. Eredményükkel kivívták a részvételi jogot a GY.M.S. megyében megrendezésre kerülő országos versenyre.
Az általános iskolai csapatok között a Bersek József Iskola kőszegszerdahelyi tagiskolája az értékes ötödik helyezést érte el.
Gratulálunk mind két csapat tagjainak és felkészítő tanáraiknak.
A képen a megyei győztes Jirisich Miklós Gimnázium csapata.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.