Kerékpáros találkozó Kőszegen

Augusztus 13-14-15-én az immár IV. alkalommal megrendezésre kerülő Kona Kerékpáros Találkozó várja a város- és környékbelieket, és a kerékpársport iránt érdeklődőket.

Az évről évre mind létszámban, mind élményben bővülő rendezvény idén igazán izgalmasnak ígérkezik. A Csónakázó tó adta lehetőségeket kihasználó programok és vízbeugró és vizibicikli verseny mellett a bringások igazi kemény versenyek közül válogathatnak. Mind a downhill, mind a cross country versenyek megizzasztják majd a résztvevőket. Felkészülésképpen minden nap délelőtt lehet gyakorolni. A nem bringás résztvevőket olyan programok várják, mint a büfésátor, tortamegsemmisítés, tombola, vagy a késő esti nagy durranásnak ígérkező Gangxsta Zolee és a Kartell, Penge, Biginél6kor koncert, persze saját belátás szerinti sörfogyasztással. A többi koncert és Dj Smash zenéi után muszáj lesz a pihenés, mert a következő versenyen is helyt kell állni. A találkozó résztvevői belekóstolhatnak a "Kona életérzésbe", részesei lehetnek a felejthetetlen hangulatnak. Az ország legszebb kerékpárjaival, értékes Samsung nyereményekkel és Red Bull energiaitalokkal várunk minden érdeklődőt egy hatalmas bulira. Mindenki hozza a bringáját!! További info: www.xfactornet.hu.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.