Kilátó

2005. június elsején újra jelentkezik a Kilátó, a kőszegiek magazinja a Szombathelyi Televízió műsorán. Most azonban új időpontban: 18.00 órakor. A műsor tartalma:

Határon átnyúló természetvédelem. A május közepén megrendezett nagyszabású 25 éves a kőszegi Tájvédelmi Körzet programsorozat apropóján beszélgetünk Markovits Tiborral, a Nemzeti Park igazgatójával és dr. Pethő Józseffel, az Erdészeti Rt. vezérigazgatójával.
- Különleges fauna és flóra az Alpok alján
- Határtalan természet, határtalan természetvédelem?
- Erdőgazdálkodás a tájvédelmi körzetben

Újra kiemelt aranyminősítést szerzett az ország legrégebben működő fúvószenekara, a kőszegi. A zenekar történetéről és a jövőről faggatjuk Bakos Györgyöt.

Terítéken: a MÁV Diákotthon. A június 15-i évzáró tényleg a patinás iskola végső kapuzárását jelenti?
Vendégeink a stúdióban: Kiss János igazgató, a MÁV Diákotthon igazgatója, Kuntner Ferenc polgármester, Racker Béla MDF-es politikus, a Vas Megyei Közgyűlés tagja

Az 5. Kőszeg Kupa igazi nyertesei a szervezők voltak. A Nyugat-Dunántúli Regionális Rock and Roll Bajnokság mini kategóriás második helyezettjei, az apró kőszegi táncosok lesznek a vendégeink.

Hírblokkunkban rövid összefoglalót adunk az elmúlt egy hónap eseményeiből.

Kérdéseiket, véleményüket várjuk az adás ideje alatt a 06-20-20-20-800-as SMS-számon, valamint a műsor e-mail címére örömmel fogadjuk hozzászólásaikat, problémáikat, örömeiket: kilato@tv.szombathely.hu

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.