Kokó és Madár az SOS-ben

2005 január16-án a WBO jótékonysági felajánlását, közel egymillió forint értékben sportszereket hozott az SOS Gyermekfalvakban lakó gyermekeknek Kovács Kokó István és Erdei Zsolt (madár).

A WBO "Gyermekek Drogok Nélkül" (Kids Drug Free) programjának részeként minden évben rászoruló gyermekeket támogat. A gyermekek névre szóló oklevelet kaptak, s ígéretet tettek arra, hogy nemet mondanak a drogra, egészségesen élnek, tanulnak, szeretik szüleiket, tisztelik tanáraikat. A gyermekfalu vezetője, Szilágyi Imre várta a vendégeket, majd az ebédet követően meglátogatták a kőszegi Boksz klub tagjait az edzőteremben. Kokó és Madár boksz-kesztyűkkel ajándékozta meg a gyermekeket. Beszélgetés közben felidézték ők mikor kezdték az ökölvívást és milyen körülmények között. Sok sikert kívántak az öklözőknek és azt ígérték, hogy figyelemmel kísérik az eredményeiket. Visszatérve az SOS-gyermekfaluba, meglátogattak egy családot, majd egy kis ünnepség keretében a gyermekek műsorral kedveskedtek a vendégeknek, majd Barabás Évi, az RTL-klub műsorvezetője, SOS-nagykövet, Kovács István és Erdei Zsolt átadták az ajándékokat. Az ünnepségen részt vett Kuntner Ferenc polgármester, és Dr. Schrott Géza az SOS Gyermekfalu Magyarországi Egyesülete vezetősége tagja is. A gyermekek nagy örömmel vették birtokukba a kapott sportszereket, labdákat, pin-pong és tollaslabda ütőket, szabadidőruhákat, és boksz-kesztyűket. Az olyan civil szervezetek, mint az SOS-gyermekfalu a működéséhez elengedhetetlen, hogy támogatók, szponzorok segítsék, hiszen az állami támogatás a működésük egy részére ad fedezetet. A másik felét önzetlen támogatók, szponzorok, cégek és egyszerű emberek adományozzák. Köszönettel fogadják az adóbevallások egy százalékát. Adószám: 19321228-1-41 Név: SOS Gyermekfalu Magyarországi Egyesülete

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.