Koncert a JUK-ban

November 25-én este 9 órai kezdettel újból a punk-rock zene játsza a fõszerepet a JUK-ban megrendezésre kerülõ koncerten. Az estén 4 zenekar szórakoztatja majd a közönséget, mégpedig a B.A.D Sárvárról a Bankrupt Budapestrõl, a Brigád Pécsrõl és a Szakadék Kõszegrõl.

Plakát, klikkelj!
Az est elsõ zenekara a sárvári B.A.D. lesz, akik saját számaik mellett Nirvana és Pearl Jam számokkal menelegíti be a közönséget.

A második zenekar a Bankrupt Budaptestrõl. A trió klasszikus és igényes punk-rock zenéjével bolondítja meg a fiatalokat. Legutóbbi lemezükrõl, a Bad Hair Day-rõl a zenei magazinok és internetes oldalak egytõl-egyig iemelkedõ kritikát közöltek (többek közt az est.hu is). Az utóbbi idõben viszont szinte csak nyugaton (Ausztria, Németország, Szlovákia) játszanak, a kõszegi buli az utóbbi fél év egyetlen magyarországi koncertje.

A harmadik fellépõ a Brigád Pécsrõl. Õk Magyarország egyik legjobb melodycore-punk zenekara, akik már jópárszor körbejárták az országot, és Kõszegen is játszottak már az elsõ Hunderground Fesztiválon. Az elõzõ években több tagcsere is volt a zenekarban, ettõl függetlenül töretlenül halad elõre a zenekar, és a legutóbbi Álmodj tovább! EP után januárban fogják rögzíteni új nagylemezüket.

Az estet a házigazda Szakadék zárja, akik zenéjükben sikerrel ötvözik a punk energikusságát és dühét a metál szigorúbb, betonozósabb témáival, amit agyas szövegekkel turbóznak fel - a kapott eredmény pedig egy, csak a Szakadékra jellemzõ hangzás. Rájuk sem lehet panaszkodni: május végén jött ki a legújabb nagylamezük Parabellum reggel, délben, este címmel, amit a Mantrás Jaya Hari das stúdiójában vettek fel, és már készül a videoklip a Bemegyek a boltba címû számra, ami a shopingolás rejtelmeibe és útvesztõibe vezeti be majd a nézõket.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.