KŐSZEGI Hírmondó – a Kisvárosi újság

A város által (nagyon helyesen) támogatott lapot sokan csak úgy emlegetik: "a kőszegi újság"! Mostantól ez a megjelölés nem pontos, hiszen október 19-én megjelenik a KŐSZEGI HÍRMONDÓ!

Az új újság minden sorát meglepetésnek, különlegességnek, csemegének szánjuk! Meglepetésnek, mert írásaink eddig abban a másik, számunkra is nagyon kedves lapban jelentek meg, és talán azért is, mert a KŐSZEGI HÍRMONDÓ készítői ezúttal (kezdve a kiadótól a szerkesztőbizottságon át egészen a nyom-dászig) mindannyian Önök közül való kőszegiek. Még senki sem látta az új lapot, de már kaptunk kriti-kát, amiért elhagytuk a Kőszeg és Vidékét. Fájó szívvel tettük, de a szerkesztőbizottság minden tagja így látta jónak. Nem lettünk hűtlenek azonban Kőszeghez és a kőszegiekhez. Bizonyítja ezt, hogy megfeszí-tett munkával rekordidő alatt jelentkezünk a KŐSZEGI HÍRMONDÓval!
Szeretnénk Önöket, Olvasókat szolgálni, és mint ahogyan a címlapon látni fogják, nem is kívánunk mást, mint bort, búzát, és főként BÉKESSÉGET! És hogy legyen, mármint békesség, azért mindent megteszek (megteszünk)!
Nem másra vállalkoztunk, minthogy megőrizzük a kisvárosi emberközelség semmivel nem pótolható morálját, hangulatát, azt, hogy arról a városról és azokról az emberekről szóljunk, ami a legfontosabb, akik a legfontosabbak számunkra.
Segítsenek nekünk, ha rokonszenves Önöknek mindez! Munkatársaink tiszteletdíj nélkül kezdték meg a munkát, támogatást nem kapunk sehonnan. Önfenntartóknak kell lennünk! Számunkra elengedhetetlen, hogy megvásárolják (105 Ft) a Hírmondót! Természetesen várjuk hirdetőpartnereinket is!
Azt reméljük, hogy "ízleni fog, amit főztünk és tálalunk", hiszen a rendkívül gazdag, kitűnő "alapanya-got" Önöktől kapjuk, méghozzá ingyen! Most már csak az van hátra, hogy csemegézzünk, ugyanabból a "tálból", amit úgy ismerünk: KŐSZEG!
Tóthárpád Ferenc felelős szerkesztő

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.