Kőszegi Kavalkád

Töltsön egy színes délutánt Kőszegen

Kőszegi Kavalkád címmel 2005-ben új programlehetőséggel bővül Kőszeg város idegenforgalmi palettája az Írottkő Natúrparkért Egyesület szervezésében, amely a környéken üdülő vendégek számára készült. A komplex kínálatban városnézés, múzeumlátogatás, borkóstoló, kézműves vásár, vacsora, illetve gálaműsor található.

Az 1997 tavaszán alakult egyesület alapvető feladata, hogy megőrizze, illetve bemutassa települései természeti és kulturális értékeit, valamint programlehetőségeket, információs anyagokat biztosítson az idelátogató bel- és külföldi vendégeknek. Mivel városunk jelentős hagyományokkal bíró művészeti együttesekkel is rendelkezik, így első alkalommal olyan komplex ajánlatot biztosítunk a programon résztvevőknek, ahol délutántól éjszakáig ismerkedhetnek Kőszeg műemlékeivel, múzeumaival, bemutatkoznak a Natúrpark területén működő kézművesek, valamint meghallgathatják, megnézhetik a helyi zenei és művészeti együttesek prominens képviselőinek műsorát.

Bízunk benne, hogy ajánlatunk találkozik a külföldi, belföldi vendégek igényeivel és mindenki elégedetten és kellemes élményekkel tér majd vissza Kőszegre!

A PROGRAMOT LEGALÁBB 100 FŐ JELENTKEZÉSE ESETÉN TUDJUK MEGRENDEZNI!
Az egyéni vendégek jelentkezését az Írottkő Natúrpark székházában fogadjuk.

Klikkeljen a képre!
Kapcsolat

Írottkő Natúrparkért Egyesület
9730 Kőszeg, Jurisics tér 7.
Tel./fax: 94/563-121
E-mail: ine@axelero.hu
Honlap: www.naturpark.hu

Program

15.00: Városnéző séta Kőszegen idegenvezetővel, múzeumlátogatás ( Kőszeg műemléki belvárosa az egykori céhek, kézművesek műhelyeit bemutató kiállítás és a patikamúzeum meglátogatása)

17.00: Kézműves vásár a Jurisics téren ( a történelmi belváros hangulatos terén a kőszegi kézművesek bemutatója, vásárlási lehetőséggel)

18.00: Borkóstoló program a Zwingerben ( A Kőszegi borút boros gazdái kínálatából borkóstoló borkorcsolyával)

19.00: Vacsora

21.00: Ünnepi gálaműsor a Jurisics vár szabadtéri színpadán
Fellépők: Kőszeg Város Fúvószenekara, Kőszegi Vonósok, Hajnalcsillag Néptáncegyüttes, Concordia Barátság Énekegyüttes

A szünetben múzeumlátogatás: Várostörténeti Múzeum

Időpontok: 2005. június 16., 23. augusztus 18., szeptember 8., 15.

A részvételi díj tartalmazza az idegenvezetés, a csoportkísérés, a múzeumi belépőjegyek, a borkóstoló program, a vacsora és a gálaműsor árát.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.