KŐSZEGI KIS HORGÁSZOK SIKEREI

A Vas megyei általános iskolások számára kiírt VI. Vasi vizeken elnevezésű horgászvetélkedő sorozat döntőjét tartották április 7-én a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége Vaskeresztesi központjában.

A versengés februárban vette kezdetét 12 iskola 20 csapatának részvételével. A csapatoknak február és március hónapban, két levelező forduló feladatait kellett sikeresen megoldani, hogy meghívást kapjanak a helyszíni fordulóra. A 10 legügyesebb csapat közé a Kőszegi Sporthorgász Egyesület gyermektagságából a Béri Balog Ádám, Bersek József és az Árpád-házi Szent Margit általános iskola 4 – 4 fős csapatai is bejutottak a döntő megmérettetésre. A döntőben további elméleti ismeretekből adtak számot a csapatok, majd a gyakorlati halfogó tudásukat is bizonytani kellett.
A Kőszegi kishorgászoknak a vetélkedő sorozatban az sem jelentett külön nehézséget, hogy a korábbi években Kőszegről nem vett részt még csapat a Vasi vizeken vetélkedősorozatban, így a vetélkedővel kapcsolatos korábbi tapasztalok, ismeretek nélkül – a Kőszegi Sporthorgász Egyesület felkészítése mellett - magabiztosan álltak helyt, és a kiváló helyezések mellett a bajnoki címet is elnyerték.
Összesített eredmény:
1. helyezett: „GOLAB Sebes pisztráng” Béri Balog Ádám Általános Iskola
Csapat tagjai: Gombos Dávid, Nemes Bence, Koósz Barnabás, Palkó Tamás
Felkészítő: ifj. Rába Attila



6. helyezett: „Nagy HO-HO-HORGÁSZOK” Bersek József Általános Iskola
Csapat tagjai: Horváth Dominik, Módos Erik, Lendvai Dávid, Németh Krisztián
Felkészítő: Kovácsné Zsolt Andrea

10. helyezett: „Fogd meg és ereszd vissza” Árpád-házi Szent Margit Általános Iskola
Csapat tagjai: Gaál Bence, Mátis Mátyás, Illés Benedek
Felkészítő: Kovács Béla

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.