Kőszegi kis horgászok sikerei

Vas megye általános iskolái részére, a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége 2012 évben hetedik alkalommal írta ki Vasi Vizeken elnevezésű Ifjúsági horgászvetélkedőt, melyre a megyéből tizenegy iskola 18 csapata nevezett.

Kőszegi kishorgászok sikerei

Vas megye általános iskolái részére, a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége 2012 évben hetedik alkalommal írta ki Vasi Vizeken elnevezésű Ifjúsági horgászvetélkedőt, melyre a megyéből tizenegy iskola 18 csapata nevezett. A megmérettetésre ez évben Kőszegről, a Bersek József Általános iskola két csapata nevezett Zsolt Andrea tanárnő támogatásával. A jelentkező csapattagok a Kőszegi Sporthorgász Egyesület gyermekhorgász tagjai, valamint az Iskola jóvoltából a horgász szakkör aktív látogatói. A kőszegi kishorgászok kétfordulós elméleti levelező forduló első és a második helyén kerültek a 2012. április 05-én megrendezett, Vaskeresztesi Horgászturisztikai Központ helyszíni fordulójára. A helyszíni forduló szellemi vetélkedőjén az iskola csapatai ismételten kiváló eredménnyel szerepeltek, majd a szerencsétlen sorsolás és időjárási viszonyok következtében a vetélkedősorozat harmadik és negyedik helyezettjeként zárták a megmérettetést. A verseny célja, hogy a résztvevő fiatalok megismerjék Vas megye természetes vizeinek élővilágát és népszerűsítsék a környezettudatos gondolkodást.
A III. helyezett csapat tagjai Horváth Dominik, Módos Erik, Tamási László, Németh Krisztián, a IV. helyezett csapat tagjai Krizmanits László, Krizmanits Márk, Düh Patrik, ifj. Kelemen Péter.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.