Kőszegi SE hírei

Négy egyesület összefogásával megkezdődött a Lóránt Gyula sporttelep felújítása.

A négy egyesület : Kőszegi SE, Kőszegért Egyesület, Kerékpáros Egyesület, és az Összefogás Kőszegért Egyesület irányításával megkezdődött a Lóránt Gyula sporttelep felújítása.
25 fő, - többségében a bajnokságot megnyerő labdarúgó - kezdte meg a szombatra hirdetett társadalmi munkát! Az eső ellenére nagyot lendültünk, hisz a külső munkát a belső karbantartás váltotta fel. A klubhelyiség teljes felújítása időszerűvé vált, hisz a labdarúgó szakosztály a nyáron két ízben edzőtáborozást szervez az ifjúsági, és gyermek labdarúgóinak.



A szombati munkát a hétfői folytatja, hisz a salakos pálya befüvesítésével szeretnénk biztosítani a labdarúgók felkészülését a következő idényre. Amíg a munka több fronton folyt, addig Szarvas Dénes verhetetlen vadpörköltje készülődött, illatával teljesen elárasztva a Petőfi teret!
Közben megkezdődött a Kőszegi snapszerbajnokság szép számú részvétellel tekepályán! A Magyar Snapszer Szövetség szervezésében.
17-órátol pedig az FC Kárpátia, - ukrán első osztályú labdarúgó csapat - tartott edzést a pályán, mivel az eső miatt sem a Szombathelyi Haladás, sem a Büki TK pályája nem volt alkalmas az edzőtáborozásukat Vas Megyében töltő nagy múltú csapatnak!!!
A végén, fáradtan ugyan de lelkesen búcsúztak focistáink a salakos pályától, egy egymás elleni rövid meccsel, hisz az ősztől egy minden szakmai igényt kielégítő füves edzőpálya váltja a régi "salakost". Majd a pörkölt is elfogyott!
Egész nyáron folytatódik a felújítás az említett egyesületek közreműködésével! Ezúton kérjük a kedves Sportszerető Kőszegi lakosságot, hogy ha szeretnének segíteni kapcsolódjanak a felújítási akciónkhoz!
Külön köszönet Kaltenecker Lajos, és Bráder Tibor vállalkozóknak akik ismét bebizonyították, hogy számíthat Rájuk a Kőszegi civil összefogás!!! Harkai Norbert

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.