Kőszegi Szüret

közlekedési információk

A hétvégi rendezvények miatt szeptember 23-tól megváltozik a VOLÁN járatok által bejárt útvonal, illetve a Károly Róbert téri rendezvénysátor miatt a téren áthaladó forgalom is ellehetetlenül.
Kérjük a közlekedők türelmét, és javasoljuk a gépjárműhasználat korlátozását.

A Károly Róbert téren szeptember 22-én reggel 6 órától kezdik építeni a rendezvénysátrat, mely az úttestet is takarja és szeptember 27-én 18 óráig bontják el, emiatt ebben az időszakban a Pék utca forgalma a Zrínyi utca felé kerül elterelésre, a Várkör a Hunyadi utcától a Hegyalja utcáig egyirányúsítva lesz. A Zrínyi utcában várakozni tilos!
A Várkörön (Er-Fo Vill-től Bem utcáig) szeptember 24-én a parkolók helyére építik a lelátókat, itt már a parkolás tilos lesz.
Szeptember 25-én, szombaton, 10.00 órakor kezdődik a zenés fogadás a Jézus Szíve előtti téren, mely miatt kb. 09.00-tól 11.30-ig kell a Rákóczi-Várkör utcákat lezárni a Temető utcától a Győry utcáig.
szeptember 25-én 13 órától a karnevál útvonala szakaszosan kerül zárásra az alsó Gyöngyös-hídtól (Penny Market parkoló) Rákóczi-Rohonci kereszteződésig. Az útvonal: Rákóczi utca- Rohonci utca-Velemi út-Rómer Flóris utca-Munkácsy utca-Kossuth utca(Fő tér)-Várkör-Károly Róbert tér. Ez a program kb. 16 óráig tart.
A Jurisics téren és a Fő téren szeptember 24-én, 25-én és 26-án kirakodóvásárt lesz. A vásár, és a lakók közlekedése miatt javasoljuk a Chernel utca forgalmi rendje megváltozik, a Flórián tér felől lehet behajtani.

HIRDETMÉNY

A Kőszegi Szüret, Nemzetközi Fúvószenekari Találkozó rendezvényei miatt az alábbi forgalmi változások lépnek életbe:
az alábbi megállóhelyek szűnnek meg
2010. szeptember 23. és szeptember 27. között:

RAJNIS UTCA, VÁRKÖR, FELSŐ GYÖNGYÖS HÍD, FŐ TÉR, GYÖNGYÖS UTCA, ÁRPÁD TÉR


2010. SZEPTEMBER 25-ÉN, SZOMBATON,
13 ÓRÁTÓL 18.00 ÓRÁIG A HELYI ÉS HELYKÖZI BUSZOK
CSAK A VASÚTÁLLOMÁSON ÁLLNAK MEG ÉS ONNAN IS INDULNAK!!!

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.