Kőszegi teniszhírek

Véget értek a Kőszegi SE csapatainak osztrák bajnokságban való küzdelmei és nagyon szép eredményeket értek el.

1. Véget értek a Kőszegi SE csapatainak osztrák bajnokságban való küzdelmei és nagyon szép eredményeket értünk el....
A Senior 1 csapat a +45 korosztály 1. osztályában 4 győzelemmel és egy döntetlennel nyerte a bajnokságot és jutott a Landesligába. A következő játékosok szerepeltek: Parádi József csk., Bernáth József, Bauer Miklós, dr Németh János, Frőhlich László, Tóth Gyula, Németh József, Deicző Antal.

A Senior 2 csapat a +45 2. osztályában indult és minden mérkőzését nyerve lett első és indulhat a következő évben egy osztállyal feljebb. A csapatot a következő játékosok alkották: Tóth Szilárd csk., Sákovics Péter, Karádi Tibor, Leiner Péter, Koczor László, Szabó Ferenc, Kiss Péter és Thanyi Tibor.

A fiatalok az U16 korosztályban játszottak és a 8 csapat közül a 6. helyen végezet. A csapatban a következő játékosok játszottak: Kaiser Márton. Kaiser Bence és Gerőly Attila.

2. A Kőszegi tenisz szakosztály felnőtt férfi csapata az egyesület nehéz anyagi helyzetére tekintettel kénytelen volt a 3. osztálytól visszalépni és így csak egy csapattal indult az országos csapacsapatbajnokságban. Az utolsó pillanatig kétséges volt a város legmagasabb osztályában szereplő felnőtt csapatának első osztályban való indulása is, de a KSE elnökségének döntése megadta a züld utat az induláshoz. Sajnos a város a kőszegi hagyományosan magas szintű sportéletet az idei évben nagyon szerényen támogatta aminek több szakosztálynál is nagyon drasztikus leépítés az eredménye.

Az OB I-es csapat sorsolása a héten megtörtént és igen erős csoportba került a kőszegi tenisz csapat. Az első forduló mérkőzései:

július 14 /szombat/ 13,00 óra Kőszegi SE - Pécsi Elektromos SE
július 16 /hétfő/ 13,00 óra Keszthelyi SUN TC - Kőszegi SE
július 18 /szerda/ 13,00 óra Pécsi VTC - Kőszegi SE

a második forduló 3 mérkőzésének időpontjai: július 20-22-24
az ellenfeleket még nem tudni, a két négyes csoport első két helyezettje játszik a feljutásért a 3-4 helyezettek pedig a kiesésért.

Csapatunk idén elsősorban a hazaiakra és a fiatalokra épül ennek megfelelően a következő játékosok próbálják kivívni a első osztályban maradást:
Hirn Stefan, Szele Mihály, Koltay Árpád csk., Géczi Dávid, Devecseri Olivér, Kiss Ákos Bence, Simon Róbert és Maitz Pál.

A hazai mérkőzéseket a Kőszegi SE tenisztelepén játszuk és várunk minden kedves szurkolót.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.