Magyarország legjobban fejlődő ökoturisztikai desztinációja

Díjazott Natúrpark

Az Írottkő Natúrpark október 7-10. között Brüsszelben részt vesz a 2009. évi Európai Turizmus Fórumon és az Európai Turizmus Napján , ahol 21 európai társukkal együtt átvehetik az ,,EDEN - European Destinations of Excellence" díjat.

A Natúrpark közleménye:

Nagy örömmel és büszkeséggel tájékoztatom arról, hogy az Európai Bizottság 2008-ban harmadik alkalommal kiírt EDEN "European Destinations of Excellence", azaz ,,Kiváló Európai Desztinációk" pályázatán a megtisztelő EDEN-díjat és ezzel a "Magyarország legjobban fejlődő ökoturisztikai desztinációja" címet a Kőszegi-hegység településeinek összefogásával létrejött kőszegi székhelyű

ÍROTTKŐ NATÚRPARKÉRT EGYESÜLET

nyerte el "Az Alpok lehelete - az Írottkő Natúrpark természeti értékei" című pályaművével.

Nyertes térségünk, az Írottkő Natúrpark 2009. október 7-10. között Brüsszelben részt vesz a 2009. évi Európai Turizmus Fórumon és az Európai Turizmus Napján , ahol 21 európai társunkkal együtt átvehetjük az ,,EDEN - European Destinations of Excellence" díjat.

A rendezvények helyszíne: Square Brussels konferenciaközpont, ahol az EDEN díjas térségek október 8-9-én egy kiállítás keretén belül kapnak bemutatkozási lehetőséget. A kiállításon, mely 8-án délután és 9-én egésznap látogatható, térségünk saját standdal lesz jelen.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.