Matematika szakkör

Tehetséggondozó matematika szakkör indul kőszegi és városkörnyéki diákok részére. Az előző év szakköri tapasztalataira építve ebben a tanévben is meghirdetjük ingyenes szakköri foglalkozásainkat a matematika iránt érdeklődő diákok számára.

Tehetséggondozó matematika szakkör indul
kőszegi és városkörnyéki diákok részére

Az előző év szakköri tapasztalataira építve ebben a tanévben is meghirdetjük ingyenes szakköri foglalkozásainkat a matematika iránt érdeklődő diákok számára.
A szakkör elsődleges célja a matematika iránti érdeklődés felkeltése, az iskolai tananyagon túlmutató érdekességek, problémák felvetésével, megbeszélésével.
A foglalkozásokat kéthetente tartjuk a Jurisics várban három csoportban:
5-6. évfolyam
7-8. évfolyam
9-10. évfolyam.
Jelentkezni az iskolákban a matematika tanároknál, későbbiekben a foglalkozás helyszínén lehet.
Az első foglalkozások várhatóan szeptember utolsó, illetve október első hetében indulnak, az iskolákkal való egyeztetés még folyamatban van. Az egyeztetés után az időpontokat itt a honlapon is megjelenítjük.
Az első foglalkozások után (közvetlenül) szívesen fejteném ki bővebben a szakkörös diákok szüleinek a célkitűzéseket, válaszolnék a témával kapcsolatos kérdéseikre.

Benedek György
matematika tanár benedek51gy@gmail.com

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.