Miénk itt a rét

Madarak és Fák Napja

Az Írottkő Natúrparkért Egyesület az Őrségi Nemzeti Park szakmai támogatásával 2009. május 8-9-én, péntek-szombaton újra megrendezi a "Miénk itt a rét" elnevezésű Madarak és Fák Napja programot.

Az Írottkő Natúrparkért Egyesület az Őrségi Nemzeti Park szakmai támogatásával 2009. május 8-9-én, péntek-szombaton újra megrendezi a "Miénk itt a rét" elnevezésű
Madarak és Fák Napja programot.

A tavaly első ízben megszervezett rendezvénysorozatnak közel 500 látogatója volt és nagyszerű kezdeményezésnek bizonyult. A visszajelzések alapján szerettünk volna hagyományt teremteni e rendezvényből. A tavalyi évhez hasonlóan 1 napot a gyermekek, az óvodások, általános és középiskolások részére, 1 napot pedig a családok részére rendezünk.
Az idén is sikerült biztosítani a rendezvény anyagi hátterét. Bár jóval szerényebb támogatottsága van a programnak, mint tavaly, de nincs akadálya megrendezésének.

A program helyszíne Kőszegen az Alsó-réten lesz.
Május 8-án, pénteken 10-17.00 óráig 5 fős csapatokkal lehet versenyezni és egy speciális, erre az alkalomra készített 10 állomásos tanösvény mentén kell a feladatokat megoldani (kb. 2,5 km).

Az idén is lesz tétje a versenyen elért eredménynek, a pontszámok alapján az 1-3. helyezett csapat tagjai ajándékban részesülnek.

Kérem az intézményvezetőket támogassák kezdeményezésünket, tegyék lehetővé hogy e nagyszerű Zöld Jeles Napot méltán megünnepelhessék a gyermekek és tanáraik.

Kérem, hogy a program zavartalan lebonyolítása érdekében előre jelentkezzenek egyesületünknél, hogy az időbeosztást elvégezhessük. Fontos, hogy időpont visszaigazolásával vegyenek részt a csoportok a pénteki rendezvényen, fontos a lépcsőzetes megjelenés.

Tájékoztatásul közöljük, hogy május 9-én szombaton családi napot tartunk, a gyermekek és szüleik részére szeretnénk bemutatni ezt az egyedi tanösvényt.

Jelentkezésüket az alábbi elérhetőségeken várom:
Írottkő Natúrparkért Egyesület, Somogyi Györgyné: 94/561-556 (munkanapokon 8-16)

Kőszeg, 2009. április 08.

Köszönettel

Somogyi Györgyné
titkár

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.