Nagy siker volt a focitábor

Az alábbi beszámolót Táncsics Pétertről kapta a www.koszeg.hu szerkesztősége a múlt héten megrendezésre került táborról.

Nagy sikert aratott a Kőszegi SE labdarúgó nyári tábora. A múlt héten hétfőtől péntekig szervezett a KSE labdarúgó szakosztálya napközis rendszerben egész napos sport programot a 28 részt vevő gyermek ( 6-10 év) részére. Őry Gábor, Gugcsó Ákos, Ajkay Péter, Weltler Sándor és Táncsics Péter edzők vezetésével összesen 21 sportprogramon vettek részt a jövő reménységei. Fociztak, ügyességi feladatokat oldottak meg, atlétizáltak, csónakáztak, vízibicikliztek, tekéztek, versenyeztek, filmet néztek, sporttotót oldottak meg, és előadősokat hallgattak a gyermekek. Harkai Norbert jóvoltából pénteken egész napos strandlátogatást tett a csapat Oberpullendorfba. A tábor egésze alatt üdítőt, frissítőket, gyümölcsöt, tízórait, uzsonnát, meleg ebédet és édességet kaptak a résztvevők Lévai Zoltán jóvoltából. A tábor végén az összes gyermek ajándékot kapott, teke és labdarúgó bérletet, belépőjegye a magyar válogatott Portugália elleni mérkőzésére, belépőjegyet a Haladás - FTC bajnoki mérkőzésre, utalványokat, sportszereket. A tábor a gyermekek részére díjtalan volt. A szervezők nevében köszönöm a 28 kis labdarúgó szüleinek, hogy bizalommal voltak a KSE programja iránt.
Táncsics Péter

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.