Natúrpark Ízei - Orsolya-napi Vásár

A kőszegi Gesztenyeünnep néven is ismertté vált rendezvényt idén október 22-én, és 23-án rendezi az Írottkő Natúrparkért Egyesület és a Jurisics-vár Művelődési Központ. A programban közreműködik a Kőszegért Egyesület a Kőszegi Csemege című gasztronómiai bemutató és vásár megrendezésével.

A Kőszegért Egyesület az "A Natúrpark ízei – Orsolya napi vásár" rendezvényhez kapcsolódóan bemutatót és vásárt rendez október 22-én, szombaton, a Jurisics várban KŐSZEGI CSEMEGE címmel. A bemutató célja: Kőszeg és környéke területén található, onnan származó természetes anyagok felhasználásával készülő édességek, sütemények, pogácsa, hagyományos desszertek, stb., bemutatása, ezáltal a hagyományok ápolása, illetve új készítmények megismertetése. A bemutatón való részvétel feltételei: 1 tálca (legalább 10 db) termék eljuttatása október 22-én 12.00 óráig a Jurisics várba! Értékelés: október 22-én a vár belső udvarán felállított színpadon. A termékeket a helyszínen értékesítjük, ezáltal adva módot a nagyközönségnek is a kóstolásra. A bevételt a Mindenki Mikulása rendezvényre ajánlja fel az egyesület.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.