Nemes Viktória Junior Országos Bajnok

Október 29-31. közt Szilvásváradon rendezték meg a 2009-es Női Elit és Junior Országos Bajnokságot. Napjainkban egyre népszerübb a női ökölvívás,ezt bizonyítja,hogy 102-en indultak. Nemes Viki a Fitt-Box ökölvívó SE versenyzője junior korcsoportban 54-kg-ban indult.

Október 29-31. közt Szilvásváradon rendezték meg a 2009-es Női Elit és Junior Országos Bajnokságot.Napjainkban egyre népszerübb a női ökölvívás,ezt bizonyítja,hogy 102-en indultak.
Nemes Viki a Fitt-Box ökölvívó SE versenyzője junior korcsoportban 54-kg-ban indult.Hárman voltak a súlycsoportban.Első nap a Tatabányai Hollósi Anikóval került össze.Kemény három menetet boxoltak a lányok.Viki erős bal és jobb egyenesekkel állította meg a rendületlenül támadó ellenfelét,és folyamatossan növelte elönyét.A második menetben számolni is kellett a Tatabányai lányra.A bírák egyhanguan adták a meccset Vikinek.A döntőben a Szombathelyi Batyi Barbara várt rá.Szintén küzdelmes három menetet láthatott a közönség.A lányok végighajtották a mérközést,Viki több és pontosabb találataival,lábmunkájával nött az ellenfele fölé,és egyhangú pontozással nyerte meg a döntőt!Ezzel megszerezte egyesületün második OB aranyát!Viki nagyon megérdemelte az első helyet,mert a felkészülés lés a mérközések alatt betegség hátráltatta,és ennek ellenére két küzdelmes,szinvonalas meccsen diadalmaskodott!Úgyérzem jó úton haladunk,Viki technikailag,erőnlétileg és küzdeni akarásból jól,,vizsgázott",és ezt misem bizonyítja jobban,hogy a szakemberek is elismerően vélekedtek a teljesitményéről,szép jövőt jósoltak neki az ökölvívásban!Viki métón lép testvére,a kiválló boxoló Szili István nyomdokaiba!

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.