Nyárzáró Őszköszöntő a Biotájházban

Szeptember 5-én 14 órától a lukácsházi Biotájházba várják a hagyományos ételek és életmód szerelmeseit.

Kedves Barátunk!
A nyári időszak lezárasaként, a betakarítás, a jó munka ünnepére szeretnék meghívni Téged és kedves családodat és ismerőseidet hozzánk a
Biotájházba, Lukácsházára,
2009 szeptember 5-én délutánjára.
Szeretnénk, ha látogatásod alkalmával körülnéznél ismét nálunk, megfigyelnéd az évszakok változásával milyen új arcát láthatod kicsiny gazdaságunknak, megállapíthatnád mennyit és hova fejlődtünk. Persze, szívesen vennénk, ha jobbító szándékú kritikáidat is megfogalmaznád nekünk, hogy legközelebbi látogatásodkor már ki tudjuk küszöbölni hibáinkat!
Az összejövetelünk célja a jóízű beszélgetés, egymás társaságának és a helynek, a helyzetnekj élvezete, de nem mondanánk le ezen fontos dolgok mellett a gasztronómia nyújtotta boldog érzésekről sem.
Ezért minden olyan ételt el fogunk készíteni közöse n szombaton, melyet az eddigi látogatóink megkóstolhattak, élvezhettek. Lesz langaló, házi kenyér, cserépben főtt egytálétel, kemencében sült pecsenye, házi savanyák és finom borok valamint házi szörpök is!
Ha felkeltettük érdeklődésedet és részt szeretnél venni programunkon, kérlek jelezz vissza péntekig nekünk az info kukac biotajhaz pont hu mail címre, vagy hívj a 06 30 650-7985 számú telefonon!
Válaszodat és persze szombatra Téged is várva egészséges, szép hetet kíván


Bolfán Csaba


http://www.biotajhaz.hu/cgi-bin/biotajhaz/index.cgi?view=ck&tID=399&nID=89741&nyelv=

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.