Nyílj, Meseország!

Tóthárpád Ferenc versei mondókái DVD és könyv formájában is elérhetők. A legutóbbi Szivárványból vánkost és a Bim-bam-busz című könyv mellett számos határon túli folyóirat is közli verseit.

Nyílj, Meseország!
Tóthárpád Ferenc versei mondókái DVD és könyv formájában is elérhetők. A legutóbbi Szivárványból vánkost és a Bim-bam-busz című könyv mellett számos határon túli folyóirat is közli verseit. Januárban az Erdély FM Rádió közvetítette egy elbeszélését, de az erdélyi gyerekek gyakran olvasnak verseket a kőszegi költőtől a Kispajtás című lapban. Szerbiában a Mézeskalács-ból ismerhetik, az USA-ban pedig az Óperencia közölte számos írását. A hazai lapok közül több alkalommal a Nők Lapja gyermekrovatában szerepelt. Tóthárpád Ferenc újabb meglepetéseken is dolgozik. Már folynak az előkészületek, és várhatóan szeptemberben kerül a boltokba az Érik a szőlő Tücsökfalván című újabb verses meséje. A kőszegi – és bécsi – közözönség a Kőszegi Vonósok jóvoltából több részt megzenésítve is hallhatott már.
Ezúttal – húsvétra – tündérek, manók és koboldok, boszorkányok népesítik be a Nyílj, Meseország ! című kis könyvecskét. Az alkotók reménye szerint ez a nagy példányszámú válogatás is sok gyermek kedvenc olvasmánya lesz. A verses mesék képi világát Kelemen Czakó Rita készítette, a kiadvány ugyancsak a Trixi Könyvek sorozatát gazdagítja.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.