NYÍLT NAP

a Művelődési Központban

2011. január 14-én, pénteken, 13 órától 15 óráig NYÍLT NAPOT hirdet a Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház a Brenner János Közösségi Házba. A NYÍLT NAP célja, a Művelődési Központ új székhelyének megismertetése a lakossággal, civil szervezetekkel, intézményekkel. A NYÍLT NAPON az érdeklődők megismerkedhetnek az épülettel, és betekinthetnek a működés kulisszái mögé. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

2011. január 14-én, pénteken, 13 órától 15 óráig NYÍLT NAPOT hirdet a Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház a Brenner János Közösségi Házba.
A NYÍLT NAP célja, a Művelődési Központ új székhelyének megismertetése a lakossággal, civil szervezetekkel, intézményekkel. A NYÍLT NAPON az érdeklődők megismerkedhetnek az épülettel, és betekinthetnek a működés kulisszái mögé.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Az intézménytermészetesen egyébként is NYITVA ÁLL minden kedves érdeklődő előtt hétköznap 8.00 és 16.00 óra között.

KÖZLEMÉNY A Jurisics-vár 2011. január 1-jétől ZÁRVA tart, a vár felújítása miatt várhatóan 2012-ig. A Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház a Brenner János Közösségi Házban (Kőszeg, Kelcz-Adelffy utca 6.) működik tovább. Megközelíthető a Jurisics tér felől is, a Szent Jakab templom mögötti parkoló felől. Az intézmény egyéb elérhetőségei (telefon, fax, e-mail) változatlanok. Az új helyszínen 2011. január 10-től várják a látogatókat, illetve közösségeiket.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.