Önkéntes tűzoltók országos sikere

A hétvégén Berettyóújfaluban megrendezett II. országos tűzoltóversenyen tűzoltó csapataink önkéntes kategóriában elhódították az aranyérmet. A háromnapos verseny első edzésnapján már remek időeredményekkel hívták fel magukra a figyelmet női és férfi csapataink.

A verseny napján esélyeshez méltóan teljesített női csapatunk. Remek szerelési és staféta időeredményükkel kategóriájukban az élre álltak és meg is tartották azt. Az összetett abszolút női kategóriában pedig az Iszak P.-né, Abért G., Seper V., Abért Sz.,Schwahofer K.-né, Pintér É.,Berzlanovich E.,Bráder Á.,Gelencsér J., Seper A.-né alkotta csapat a nagyon értékes második helyezést szerezte meg.
Férfi korpontos csapatunk kategóriájában elhódította az aranyérmet, a csapat tagjai: Kelemen Cs.,Horváth I.,Árvai G.,Fejes Z.,Avar Sz.,Abért A.,Seper A., Kelemen T., Nagy Cs.

Schwahofer Károly által felkészített fiatal férfi csapatunk ez évben a legmerészebb terveinket is felülmúlta. Remek szereléssel és mindenkit megelőző staféta eredménnyel kategóriájában megszerezte az aranyérmet. Az abszolút kategóriában a Pintér R., Horváth R.,Lakatár T., Schwahofer Tamás,Schwahofer Tibor, Fehér A.,Süle Sz.,Pataki P.,Tóth M.,Bogdán J., alkotta férfi tűzoltóink három tized másodperccel maradtak el az első helyezéstől.
Az esti órákban hazaérkező fáradt csapatot a tűzoltóság klubhelyiségében sok-sok gratuláló tűzoltó és családtag várta.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.