Országos döntős!

Fodor Anett a Bersek József KIKI Általános Iskola tanulója bejutott a "Regenbogen" TITOK német nyelvi verseny országos döntőjébe, Budapestre.


Fodor Anett az országos német versenyen
Iskolánk, a Bersek József KIKI Általános Iskola, EPSZ több tanulója vett részt a "Regenbogen" TITOK német nyelvi levelezős verseny első két fordulóján, ahonnan a legjobb eredményeket elérő tanulókat hívták be Budapestre az országos döntőbe. E döntőbe jutott be iskolánkból Fodor Anett 5.b osztályos tanuló.

Az elmúlt hét végén került megrendezésre az országos döntő Budapesten a Műszaki egyetem épületében. Az ország sok településéről érkeztek gyerekek a rangos rendezvényre. Közel kétszáz tanuló volt részese a döntőnek. Nagy izgalommal kereste meg Anett a helyét az óriási előadóteremben. A döntő következő időszakában nem lehettek mellette sem az őt elkísérő szülei, sem felkészítő tanára. Egyedül kellett megbirkóznia a nem könnyű feladattal, de neki mindez jól sikerült.
A feladatlap kitöltése után röviddel már sor került az eredményhirdetésre, melyen örömmel tudtuk meg, hogy a népes és színvonalas mezőnyben a csodálatos országos nyolcadik helyet szerezte meg Anett évfolyamában.

Ezúton is szeretnénk gratulálni neki és további sok sikert kívánni a jövőben.

Tóth János Tiborné
mk.vez.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.