Öt győzelem, három vereség

Ez volt a kőszegiek mérlege a hétvégi KSE – Maccabi-Veszprém meghívásos ökölvívó találkozónak.

Szili István
A programot a Horváth Márta tanárnő által vezetett BeJó tánccsoport műsora vezette fel, majd a közelmúltban elhunyt Oroszvári Józsefre, az egykori sportvezetőre, az ökölvívó találkozók állandó látogatójára emlékeztek.
A találkozón kilenc párban rendeztek összecsapást. A Klein Csaba vezette fővárosiak között a 2004-es felnőtt OB két bronzérmese Szabó László valamint Csernyi Olivér s a Junior Magyar bajnok Raffael László is ringbe szállt.
A kőszegi győzelmeket aratták egyhangú pontozással: Ebenspanger Emil, Törteli Balázs(Veszprém), Tóth József és Nemes Erik, Nagy Richárd (Veszprém) illetve Csernyi Olivér (Maccabi) ellen.
Nemes Patrik a 2. menetben a mérkőzés feladására késztette ellenfele, Vida Kristóf (Veszprém) edzőjét.
Az utolsó párban fellépő Szili István a 2. menetben döntő fölénnyel nyert a veszprémi Martinek Ferenc ellen.
Nem várt vereséget szenvedett a 100. mérkőzésén szereplő Varga Roland - Raffael Lászlótól. Nem volt meggyőző Varsányi Áron sem, így vereség lett a vége Szabó Lászlótól (Maccabi).
A rendítő erejű ütésekkel próbálkozó Bödey Gábort is nagyon okosan "kimozogta" és közbeütésekkel legyőzte a Maccabi-s Tolnay Dávid.
A mérkőzés igazolta hogy a hazaiak, főleg Szili és Nemes Erik kirobbanó formában vannak, valamint azt, hogy Klein Csaba jelenlegi Maccabis tanítványai közül hamarosan újabb "Csonttörők" kerülhetnek ki.
A korábban Erdeit is 8 évig edző Klein Csaba a verseny végén gratulált a rendezőknek a szinvonalas rendezésért.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.