PÁLYÁZAT

A Kőszeg Kultúrájáért Alapítvány Kőszeg Város Önkormányzatának rendelete alapján pályázatot hirdet 2006 második félévére a Kőszegen bejegyzett vagy Kőszegen tevékenykedő civil szervezetek és egyéni alkotók számára a város hagyományaihoz illeszkedő, Kőszeg programkínálatát változatosabbá, sokszínűbbé tevő kulturális programok, tevékenységek megvalósítása céljából.

Az elbírálás során előnyt élveznek az alábbi témákban benyújtott pályázatok:

1. A Bor és gasztronómia évéhez kapcsolódó, kőszegi vonatkozású kulturális rendezvények, tevékenységek

2. A több éves hagyományokra visszatekintő, rendszeresen szervezett kulturális programok

3. A szélesebb közönség számára szervezett, színvonalas rendezvények, tevékenységek

Pályázni a www.koszeg.hu honlapról letölthető adatlapon lehet. A pályázathoz kérjük mellékelni a megvalósítandó program részletes leírását (max. 2 oldal terjedelemben), költségvetését, a saját erő és a más pályázatokból származó összegek megjelölésével.

Pályázati keretösszeg: 300.000 Ft
A pályázat beadásának határideje: 2006. október 10.
A pályázatokat a Kőszeg Kultúrájáért Alapítvány kuratóriuma 2006. október 15-ig bírálja el.

Kérjük, hogy egy szervezet csak egy pályázatot nyújtson be, illetve, hogy az első félévben támogatott szervezetek csak különösen indokolt esetben adjanak be pályázati kérelmet.

A kuratórium a keretösszegből megvalósítandó programokat támogat, eszközbeszerzésre, működési költségre nem nyújt támogatást.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.