A biztonságos bringás gyermek kaland sötétben

A Kőszegi Kerékpáros Egyesület rendezvénye
2022. Szeptember 23., 18:30 Ingyenes!
A biztonságos bringás gyermek kaland sötétben
A biztonságos bringás gyermek kaland sötétben  plakát
Fontosnak tartjuk a térség kerékpáros életének felpezsdítését valamint ennek a közlekedési formának biztonságos teret adni kicsiknek és nagyoknak egyaránt!
Az ősz beköszöntével még fontosabb, hogy sötétben is biztonságosan közlekedjünk, aminek alappillére a látni és látszani szabály.
Eseményünkön való részvétel feltétele, hogy megfelelő világítással rendelkező kerékpárral érkezzetek!
A Béri Balog Ádám Általános Iskola előtti Európa parkban 2022. szeptember 23-án 18 óra 30 perc és 19 óra között regisztrálhattok, ahol minden megfelelő világítással rendelkező 5 és 20 év közötti gyermek tombolaszelvényt kap!
A tombolasorsolásra a közös éjszakai túránk végén kerül sor, ahol értékes kerékpáros kiegészítők találnak gazdára , valamint a FŐNYEREMÉNYKÉNT KÉT GYERMEKKRÉKPÁR ÉS ROLLER is gazdára talál!
Negyed nyolckor közösen indulunk a városon keresztül a Rőti völgyi kerékpáros pihenőhöz, ahol egy kis frissítő és nasi vár minden résztvevőt.
Nyolc órától a határhoz vezető kerékpárúton minden gyermek megtapasztalhatja,hogy miért fontos a sötétben a megfelelő színű kerékpáros öltözet, a különböző prizmák, fényvisszaverők, láthatósági mellények.
HA MÉG NINCS VILÁGÍTÁS A BRINGÁTOKON, ÉRDEMES OLYAN ELSŐ LÁMPÁT VÁLASZTANOTOK AMIVEL LÁTNI IS LEHET ÉS NEM CSAK LÁTSZANI, mert a sötét kerékpárúton egészen a régi határátkelőig merészkedünk, ami a sötétben igazán jó mókának ígérkezik, megfelelő fényekkel????
A túrát Kőszeg Fő terén zárjuk, ahol a Kőszegi Fúvószenekar szüreti koncertjét követően veszi kezdetét a jól kivilágított kerékpárok jutalmaként a tombolák kisorsolása!
Az esemény a TOP-5.3.1-16-VS1-2018-00011 azonosítószámú, Sokszínű együttélés -helyi identitás és kohézió erősítése közösségfejlesztési módszerekkel című projekt keretében valósul meg 5 és 20 év közötti gyermekek részére.
  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.