Fotókiállítás a klímaváltozás hatásairól

A Jurisics várban
2021. Július 22. - 2021. Augusztus 31., naponta 10.00-17.00 óráig 9730 Kőszeg, Rajnis utca 9. Jurisics vár Várbelépő megvásárlásához kötött
Fotókiállítás a klímaváltozás hatásairól
Fotókiállítás a klímaváltozás hatásairól  plakát
A „GYÓGYÍTÓ KLÍMA KŐSZEGEN” (KEHOP-1.2.1-18-2018-00090) program Kőszeg Város kiemelt projektje.
A projekt célul tűzte ki a klímaváltozás hatásainak bemutatását, valamit iránymutatást kíván nyújtani ezek kiváltó okainak mérséklésére.

A pályázat egyik eleme egy vándorkiállítás, mely a klímaváltozás hatásai mellett a Kőszegi-hegység természetvédelmi értékeit mutatja be nagy méretű fényképek segítségével. A fotókat a Savaria Múzeum munkatársai, az ELTE szombathelyi tagozatának professzorai, természetvédelmi szervezetek tudósai, meteorológusok, a Kőszegi Evangélikus Gimnázium és Technikum kutató-diákjai, valamint nem utolsó sorban hobbi természetfotósok ajánlották fel a jó cél érdekében.

Az egyik felajánló, Kardos András (Kardos Online Marketing,
https://kardos-onlinemarketing.hu
) írja le gondolatait, melyek a felkérés olvastán felmerültek benne:

„A National Geographic internetes felületén „a nap képe” oldalon többször jelentek már meg fényképeim. A kiállítás szervezői ezeket a felvételeket látva kerestek fel, és kérték, hogy járuljak hozzá a kiállításhoz fotóimmal. Fontosnak tartom, hogy a vállalati társadalmi felelősségvállalás jegyében olyan társadalmi ügyeket támogassak, amik erősítik a szociális, környezeti vagy kulturális értékeket. Lehetőségeimhez mérten a cégemmel is segítek, ha tudok. Örömömre szolgált, hogy ez alkalommal 2 képemmel hozzá tudtam járulni a vándorkiállításhoz.”
  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.