INGYENES VÁROSNÉZŐ SÉTA

2019. Július 22., 11.00 - 12.30 Kőszeg Fő tér Ingyenes!
INGYENES VÁROSNÉZŐ SÉTA
Indulás a Tourinform elől (Fő tér 2.)

Tematikus séta a belváros nevezetességeihez.
Minden hétfőn, a legendás kőszegi 11 órás haranszóra indul a hétkezdő közös városnézésünk Kőszeg gyönyörű Fő teréről, a Tourinform elől (Kőszeg, Fő tér 2.). A mintegy 1-1,5 órás könnyű sétát a kőszegi Tourinform munkatársai vezetik, és betekintést nyújtanak a történelmi belváros, a város templomainak és különleges épületeinek páratlan értékeibe. A sétán a részvétel ingyenes, és nem igényel előzetes bejelentkezést. 20 fő fölötti csoport esetén köszönjük a részvétel előzetes jelzését!

A városnézés során és után lehetőség van itt tartózkodásuk tervezett programjának egyeztetésére a vezetést tartó Tourinform munkatársakkal közösen. Kőszegiek részvétele esetén örömmel fogadjuk kiegészítéseiket, Önök által ismert történeteket.

A hétkezdő kőszegi városnézés a "Csodás Magyarország" különleges kőszegi nyári ajánlataink része. További "Csodás Magyarország" kőszegi ajánlatainkat itt találja

Kőszegi látnivalókat, sétákat itt találja

A nyári kőszegi programjaink itt olvashatóak
  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.