Palacsintával ünnepeli a nyarat Csepreg

2019. Július 13.
Palacsintával ünnepeli a nyarat Csepreg  plakát
Immáron harmadik alkalommal rendezi meg a vasi kisváros a megye egyik legmeghatározóbb gasztronómia és kulturális csemegéjét, azaz július 13-án szombaton ismét Csepregi Palacsinta Fesztivál!
Egész napos kikapcsolódás és szórakozás valamint gasztronómiai élvezetek várják a rendezvényre kilátogatókat, mely tematikáját a méltán népszerű tésztakészítmény, vagyis a palacsinta adja. A délelőtt kezdődő színpadi előadások mellett térségi és külföldi vendégcsapatok részvételével palacsintasütő versenyt is hirdetnek. Csepreg város zöld szívében, a Malomkertben egy tucatnyi lelkes csapat készíti a palacsintákat, amiket szakmai zsűri bevonásával díjaznak a nap fénypontjaként.
A különféle ízvilágú palacsinták kóstolásából biztosan nem lesz hiány, hiszen minden kínáló csapat részére ezer darab palacsinta lesütésére elegendő alapanyagot biztosít a rendező Csepreg Város Önkormányzata és a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület.
A 2017-es esztendőben hagyományteremtő szándékkal útjára indított Csepregi Palacsinta Fesztivál idei sztárvendége az Irigy Hónaljmirigy mellett Szikora Róbert és az R-GO, akik 21 órakor csapnak hatalmas hangulatot a rendezvénysátorban. A koncerteket követően éjjelig tartó bulizás veszi kezdetét, de a hagyományos fesztiválhangulathoz a kitelepülő árusok is hozzájárulnak.

Ha július, akkor Csepreg!

Technikai információ:
Jegyváltására a helyszínen van lehetőség, a belépőjegy tartalmazza a rendezvényen való kóstolás lehetőségét. A főbejárat megközelítésére a Nádasdy utca – Csokonai utca felől van lehetőség. Bővebb információ: https://www.facebook.com/palacsintacsepreg/