Tisztogatás munkálatok a Szabó-hegyen

2021. Március 20. Kőszeg,Szabó-hegy Ingyenes!
Tisztogatás munkálatok a Szabó-hegyen
Mert a környezetünk mindnyájunknak fontos!
A Szabóhegyért Közösen Egyesület ismét tisztogatási munkára hívja mindazokat, akik jó csapatunkhoz, a szorgalmas hegylakókhoz csatlakozni szeretnének egy mindnyájunknak fontos ügy érdekében!

Az elmúlt hónapok hegyi látogatói bizonyosan sok szép emlékkel tértek haza, de sajnos többen a szemetüket elfelejtették magukkal vinni.

Ezért, 2021.márc.20.-án szombaton 10 órai kezdettel a szokásos találkahelyünkön, Felsőerdő út és Tölgyes út találkozásánál gyülekezünk. A munkánkhoz szükséges kesztyűt és zsákot biztosítjuk. Közösen járjuk be a környéket, az erdőt és a szerpentint.

Tapasztalataink szerint a jó levegő, az erdő szépsége és a jó hangulat még munka közben is vonzó! Kérjük, ha ideje engedi csatlakozzon hozzánk! Az eddigi gyakorlat azt mutatja, hogy egy rendezett terep ha lassan is, de jobb útra téríti a szemetelőket.

Köszönjük, ha velünk tart!

Szabóhegyért Közösen Egyesület/Kőszeg
(mobil: 06-30 232 2315)
  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.