VII. Nemzetközi Kraft Konferencia

2021. Szeptember 20. - 2021. Szeptember 22. Festetics Palota Ingyenes!
VII. Nemzetközi Kraft Konferencia  plakát
Immáron hetedik alkalommal – 2021. szeptember 20–22. között – rendezi meg az FTI-iASK saját szervezésű éves őszi eseményét, a Nemzetközi Kraft-konferenciát.
A tanácskozáson hazai és külföldi szakemberek, egyetemi kutatók vitatják meg a kreativitás, innováció és fenntarthatóság témáit, valamint a város- és régiófejlesztés követendő gyakorlatait. Fókuszában az elméletek gyakorlati hasznosításai és a pannon régiót lefedő hálózatban való együtt gondolkodás áll.
Rendezvényünk az idei esztendőben a Kreatív közösségek és hálózataik – A fenntarthatóság nyomában címet viseli, reflektálva arra, hogy a Covid-válság még nyilvánvalóbbá tette, mennyire fenntarthatatlan módon élünk. Gondolkodunk és beszélünk forgatókönyvekről, szervezünk és tervezünk változást, de nehéz egyszerre ambiciózus és megvalósítható célokat kitűzni. Mindehhez egyszerre innovatív, kreatív és folyamatos együttműködésre van szükség, és csak ha ez az együttműködés maga is fenntartható, akkor válhatunk valóban rezilienssé. A 7. Nemzetközi Kraft-konferencia célja, hogy megtegyük az első lépést a változás útján.
Részletes program: https://iask.hu/hu/metamorfozis-vii-kraft-konferencia-koszegen/

Helyszín: Jurisics Vár H-9730 Kőszeg, Rajnis u. 9.
Dátum: 2021. szeptember 20-22. között

A Kraft-konferenciáról és kiemelt eseményeiről szóló tájékoztatónkat mellékelten megküldjük.
A COVID-19 pandémia miatt az eseményen való részvétel védettségi igazolványhoz vagy negatív teszthez kötött!
Szeretettel várunk minden érdeklődőt Kőszegen!