" Jelentős kérdések az országban, Európában és a régióban!"

Nyílt nap

A legközelebbi civilkoordinátiós érdekegyeztető nyílt nap időpontja: 2008.május 29. 10h-14h Győr, Megyeháza. Bejelentkezés:06-302-164-102. E-mail:euregioerdek06@vipmail.hu.

" Jelentős kérdések az országban, Európában és a régióban!"
Nyílt nap: 2008.május 29. 10h-14h Győr, Megyeháza.

A Nyugat-Dunántúli Régió lakói és társadalmi szervezetei élénken veszik ki részüket az országos eseményekből, az Európai dilemmákból.

Az energiagazdálkodás kihívásai Európa érzékeny területe, de hazánk, sőt régiónk is érintett több módon.
Az MFPÉE az Európai ügynökség által szervezett budapesti konferencián a hatékony energiagazdálkodás korszerű elemeinek térhódításával, ismeretterjesztésével ért egyet, amely az érem egyik oldala.
Az MFPÉE és az Energia-hatékony Önkormányzatok Szövetsége, az Élhető Nagyvárosok Egészséges Környezet Országos Egyesület az elkövetkezendő regionális feladatokhoz támogatást nyújt egymás részére, illetve bekapcsolódásra invitálja a helyi civilszervezeteket, érdeklődő önkormányzatokat.


Az érem másik oldala a meglévő energiafelhasználás hiteles mérése minden esetben és minden szolgáltatónál, amely civilkontroll életre keltése az MFPÉE, az RFC Fogyasztóvédelmi Társadalmi Intézet, a Lakástulajdonosok Országos Egyesülete összefogásával történt, a helyi civilek tanácsadás és szakmai segítség mellett fordulhatnak a szolgáltatókhoz, gáz, távhő és egyéb vitás esetekben.

Az energia helyi politikai és szakmai szinten kiemelt közügy mindkét oldalról megközelítve.
Országbíró Zoltán regionális közigazgatási civil főkoordinátor védnökséget vállalt több jelentős érdekvédelmi kísérlet és kezdeményezés felett.

A havonként 2008. májusától minden hónap utolsó csütörtökén tartott civil nyílt napon a régió önkormányzatai és civil szervezetei közvetlen beszélgetésekben cserélhetik ki és erősíthetik meg tapasztalataikat a Győrben lévő Megyeházán az MFPÉE vezetősége és szakértői gondozásában.

A legközelebbi civilkoordinátiós érdekegyeztető nyílt nap időpontja: 2008.május 29. 10h-14h Győr, Megyeháza.
Bejelentkezés:06-302-164-102
E-mail:euregioerdek06@vipmail.hu

Minden Zala megyei, Vas megyei, Győr-Moson-Sopron megyei települési civil szervezetet várunk kérdéseivel, problémáival, kezdeményezéseivel!
MFPÉE Regionális Civilkoordinatio

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.