"Játssz velünk!"

tréfás pedagógus vetélkedő

Pár éves kihagyás után a Bersek József Általános Iskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény és Pedagógiai Szakszolgálat tantestülete újból vidám versenyre hívta a kőszegi iskolák tanárait.

Klikkeljen a képre!
A sorversenyre november 18-án került sor a Bersek iskola tornatermében, ahol 5 csapat tagjai vívtak kemény harcot a vándorserlegért. Fantasztikus látvány volt a 40 pedagógus aktív részvétele a bemelegítő aerobicon, és győzni akarása a különböző ügyességi feladatok megoldásakor. Volt padon kúszás, labdapakolás, könyvvel a fejen futás, célba dobás, kötélhajtás, karikán átbújás és pókjárás (ez utóbbi aratta a "legnagyobb sikert").
A végeredmény igen szoros pontgyűjtés után a következő lett:
I. "Gyuri sicc!" (Gimnázium)
II. Be-Jó (Bersek)
III. Ászok (Dr. Nagy László)
IV. Salio (Árpád-házi)
V. Golab (Balog)
Így a vándorkupát a 2001-es uszodai versenyt megnyerő Árpád-házi Sz. Margit Római Kat. Ált. Iskola csapatától a Jurisics Miklós Gimnázium csapata vehette át hatalmas taps kíséretében.
A méltán elfáradt versenyzők terített asztalok mellett pihenhették ki fáradalmaikat, és ecsetelhették élményeiket.
Elmondhatjuk, hogy a célunkat elértük: a kőszegi pedagógusok nemcsak munka kapcsán gyűltek össze, hanem egy önfeledt, vidám, játékos verseny kapcsán. Ránk fért.
Jövőre veletek ugyanitt!

Horváth Márta
a verseny főszervezője

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.