"Webkamera városomért"

FELHÍVÁS

Elöntött minket a globalizát internet forradalom. Már lehet otthonról kép-telefonálni egy pár ezer forintos kamera és mikrofon segítségével az interneten, webkamerák hálózata figyelheti minden lépésünket, és sosem látott sebességgel szárnyalhat az információ. Ez adta az ötletet.
Jelenleg egy kamerája van a honlapnak, mely a város csak egy kisebb - bár talán legszebb – szeletét mutatja be. Manapság ez a technológiai színvonal sok intézménynél, magánszemélynél áll már rendelkezésre, hiszen csak egy éjjel-nappali számítógép egy kamera és megfelelő helyre néző ablak szükségeltetik hozzá. Ergo várjuk azok jelentkezését, akik partnerek lennének ennek a tervnek a megvalósításában, és tudnának segíteni abban, hogy városunk egy-egy szép részletét megmutathassuk a világnak. Az érdeklődők írjanak a jurisics@koszeg.hu e-mail címre, nekem: Pócza Zoltán.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.