Rendezvénynaptár 2012.

Tisztelt olvasó! Az alábbiakban olvashatja a Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház felhívását a jövő évi rendezvénynaptár elkészítésével kapcsolatban.

Tisztelt Cím!

Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy a 2012. évi városi és kistérségi rendezvénynaptárunk összeállításában legyen segítségünkre és 2011. november 25-ig juttassa el hozzánk az Önök által megrendezésre kerülő jövő évi programok időpontját, helyszínét, szervező nevét tartalmazó tervezetet postai úton vagy akár e-mailen keresztül. Egyben szeretnénk felkínálni a nagy előnyöket kínáló lehetőséget programjaik www.koszeg.hu honlapunkon való feltüntetésére, amelynek komoly idegenforgalmi értéke van, hiszen segítségével az információ áramlása felgyorsul. Természetesen kérésünkkel azt is szeretnénk elérni, hogy elkerüljük az esetleges programütközéseket, így minél többen tudjanak eljutni a rendezvényekre. Segítségét előre is köszönöm!

Tisztelettel:

Pócza Zoltán
igazgató s.k.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.