Sándor Rebeka megsegítése

Segír a NYUGATrádió is

Összesen 107 ezer forintot sikerült pénteken este összegyűjteni a várban azon a jótékonysági koncerten, amelynek bevételével Rebeka kijevi gyógyításának költségeihez szerettek volna hozzájárulni.

Scheer József az egyik fellépő, a Spektrum zenekar tagja a Nyugat Rádiónak elmondta, nagyobb érdeklődésre és együttérzésre számítottak a kőszegiektől, ám a lényeget tekintve, ha csak jelképes összeggel is, de sikerült valamennyit hozzátenni az őssejtes-terápiához, amellyel a lassan járás képtelenné váló kislány állapotának további romlását sikerülne megakadályozni. A kijevi kezelés mintegy két millió forintba kerül. A Nyugat Rádió árverésének segítségével egy szombathelyi festőművész által felajánlott tengeri tájképet ábrázoló olajfestmény megvásárlásával járulhatnak hozzá hallgatóink az izomsorvadásban szenvedő 11 éves, kőszegi Sándor Rebeka gyógykezeléséhez. Az érdeklődők Németh Gyöngyi képét a Cafe Molo kirakatában tekinthetik meg.

A festmény piaci értéke kb. 50 ezer, a kikiáltási ára pedig 30 ezer forint.

Licitálni minden nap reggel 8-tól este 8-ig lehet a Nyugat Rádió 512-412-es telefonszámán, vagy az info@nyugatradio.hu e-mail címen.

További információk: www.nyugatradio.hu

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.