Síugró nyílt edzések

A kőszegi síugró szakosztály nyílt edzésnapokat tart óvodások és alsó tagozatos iskolások részére a Jurisich Miklós Gimnázium tornatermében.

Figyelem !

A kőszegi síugró szakosztály nyílt edzésnapokat tart óvodások és alsó tagozatos iskolások részére
a
Jurisich Miklós Gimnázium tornatermében.

Elsősorban az óvodások (5 éves kortól) és alsó tagozatos általános iskolás gyerekek (fiúk, lányok) jelentkezését várjuk.
A foglalkozásokon a gyerekek koordinációs és koncentrációs készségét fejlesztjük, állóképességüket javítjuk, síeléshez kapcsolódó gyakorlatokat végzünk, játékos sorversenyeken fejlesztjük ügyességüket, stb.

A foglalkozásokat Szilágyi János szakosztályvezető, testnevelő tanár és Molnár László technikai vezető, utánpótlás nevelő tartják.

A speciális (általános mozgáskultúra fejlesztése, minden sportág alap elemei) gyakorlatokat az ausztriai sí szövetségtől vettük át.

A részvétel ingyenes!

Akiknek megtetszenek a foglalkozások és a társaság és úgy döntenek, hogy a szakosztályunk tagjai szeretnének lenni, őket szeretettel várjuk a jó idő beálltával a kenyérhegyi műanyag borítású sípályánkra, ahol a síelés majd a síugrás alapjait tanulhatják meg.

Helyszín: Jurisich Miklós Gimnázium tornaterme
Időpont: Hétfőnként 17.30-19.00 óráig
Pénteken 16.00-18.00 óráig

Várunk benneteket!
Infó: +36-30-9571-506 vagy info@siugraskoszeg.hu

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.