Szüreti Hírek

A kőszegi szürethez kapcsolódóan Kőszeg Város Képviselő-testülete megválasztotta a Város Borát, mely a Stefanich Pincészet Jurisics Vére Cuvée bora lett. A Borbarát Hölgyek Egyesülete lebonyolításában szervezett vetélkedőn 3 jelölt közül Holdosi Szabina nyerte a Kőszeg Város Borkirálynője címet. Az Ocho Macho a rendezvényen adott koncert alkalmával vehette át az "Online világ" arany, és az "El mundo fantastico" pltaina lemezét. A folytatásban olvashatók a rendezvény támogatói! Köszönjük segítségüket, falajánlásaikat!

A Kőszegi Szüret Nemzetközi Fúvószenekari találkozó támogatói:

Kőszeg Város Önkormányzata, Nagy Fa - Tál Gasztronómiai Kft és Horváth Emil mutatványos egyéni vállalkozó, Nemzeti Kulturális Alap, Vasilux Kft. – Kiss Péter ügyvezető, Szőnye József, Kőszegi Rendőrkapitányság, Kőszegi Polgárőrség, Kőszegi Mentők (Gadó Gábor) és a Kőszegi Tűzoltóság Doktorszolgálata (Dr. Pusztai Gergő), Pintér Richárd tűzoltótiszt, Aranystrucc Étterem, Kékfény, Garabonciás Pizzéria, Hotel Írottkő, Alpokalja Étterem és Panzió, Szőlőtermelők és Borértékesítők Szövetkezete,
Köszönjük a Kőszegi Városüzemeltetési és Kommunális Szolgáltató Kft segítségét a rendezvény lebonyolításában!
Köszönjük Kőszeg Város Fúvószenekarának munkáját, a fellépő fúvószenekarok viszontmuzsikálásának biztosítását.
Köszönjük a Colas Rt. segítségét a Jurisics tér és Rajnis utca átjárhatóságának biztosításáért!

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.