Tenisz hírek

A kőszegi teniszezők a 2009-es évben is az OB I osztályban szerepelnek, köszönhetően az utolsó agárdi idegenbeli győzelemnek és a Magyar Tenisz Szövetség döntésének. Ezzel már 6. éve a legeredményesebb kőszegi csapat, és a legmagasabb osztályban képviselik a kőszegi színeket.


Solymosi Nándor személyében a legfrissebb ranglista alapján a szakosztály fennállásának
történetében első alkalommal van Top 10 közelében lévő játékosunk. A magyar
ranglistán még előkelő helyen szerepel Uzonyi Péter, Maitz Pál és Devecseri Olivér.
A szakosztály 3 éve működteti a téli teniszre kiválóan alkalmas, két pályát lefedő tenisz sátrát, ahol kiváló feltételekkel várja a teniszezni kivánó gyerekeket és felnőtteket. A gyerekek részére a szakosztály négy képzett edzővel rendszeres edzés lehetőséget biztosít, a kezdőktől a haladó csoportokig. Jelentkezni személyesen vagy telefonon a szakosztályvezetőnél, Koltay Árpádnál /30/2045-972/ lehet. Januártól heti két délután az Evangélikus Szakképző Iskola Kollégiumának diákjai egy nyertes pályázat következtében ingyenes tenisz és úszásoktatáson
vehetnek részt.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.