Tisztelt Kőszegiek, Civil szervezetek!

A Szt. György Napi Szőlő Jövések Ünnepségsorozatra – az előző évekhez hasonlóan - ismételten vendégeket várunk testvér- és partnervárosainkból. A Vaihingen an der Enz-ből, Mödling-ből és Nyitragerencsérről érkező vendégekkel az április 24-én délután kezdődő fakultatív programok során, illetve az este megrendezésre kerülő "nyitott vacsora" alkalmával találkozhatnak a kőszegiek és a civil szervezetek tagjai.

Kérjük, hogy a hagyományosan híres kőszegi vendégszeretet jegyében minél többen találkozzanak külföldi barátainkkal! A vaihingen-i küldöttség előreláthatólag 17.00 órakor érkezik, míg a mödling-i delegáció tagjai 18.00 órakor

Program:

15.00 Látogatás a Bechtold István Természetvédelmi Látogatóközpontba

16.30 "Ahonnan a szőlőhajtások jönnek" – séta a Kálvária hegyre, a Kálvária templom megtekintése (Indulás a Királyvölgyi parkolóból)

19.00 "Nyitott Vacsora" a kőszegi polgárok társaságában a Bécsikapu Étteremben (A vacsora önköltséges, a jelentkezések és további információk ügyében közvetlenül az étteremhez fordulhatnak az érdeklődők)


A delegációk tagjai:

Vaihingen an der Enz: Gerd Maisch főpolgármester, Hans Rentschler hivatalvezető és kísérője Fox-Rappold képviselőasszony, Kühnle képviselőasszony és férje, Peter Kopp úr, a zeneiskola vezetője, Peter Dilling, egykori rendőrkapitány, Uli házaspár, Margret Simecek, Miriam Frick, Iris és Franz Gastgeber, Andrea Gastgeber, Rudl Úr.

Mödling: Paul Werdenich tanácsos és kísérője, Friedrich Weiß hivatalvezető, Harald Lowatschek Mödling egykori polgármestere

Nyitragerencsér: Vrabel Anna polgármester asszony és férje

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.