Tudósítás a Dance Jam márciusi versenyeiről

A március ebben az évben is a versenyek izgalmában telt el. A sort a kőszegi Művészeti Szemle nyitotta, ahol 1 ezüst, 3 arany és 2 kiemelt arany minősítéssel végeztek a lányok. Aztán Szombathelyen A miénk a színpad elnevezésű versengésen bizonyítottak, hiszen itt 3 harmadik helyezéssel, 1 második hellyel és egy különdíjjal ismerték el tudásukat. Ám az igazi küzdelem csak ezután következett, Kapuváron a Magyar Látványtánc Sportszövetség Területi Bajnokságán.

A március ebben az évben is a versenyek izgalmában telt el. A sort a kőszegi Művészeti Szemle nyitotta, ahol 1 ezüst, 3 arany és 2 kiemelt arany minősítéssel végeztek a lányok. Aztán Szombathelyen A miénk a színpad elnevezésű versengésen bizonyítottak, hiszen itt 3 harmadik helyezéssel, 1 második hellyel és egy különdíjjal ismerték el tudásukat. Ám az igazi küzdelem csak ezután következett, Kapuváron a Magyar Látványtánc Sportszövetség Területi Bajnokságán. Nagy volt az izgalom, hiszen a 3. osztályosok is szerepeltek első igazi versenyükön. B kategóriában kis-bronz minősítést és egy negyedik helyet szereztek. A többi csoport már a magasabb tudást és színvonalat jelentő A kategóriában indult. 1 harmadik, 3 második, 1 első helyezéssel és egy ezüst minősítéssel, valamint egy különdíjjal gazdagodtunk.
Az április 9-én szombaton Budapesten, az A kategóriások részére kiírt döntőn is szeretnénk bizonyítani tudásunkat, ami a szerzett pontszámok ismeretében reméljük sikerül.

A képen a különdíjat kapott Tündérkert koreográfiát táncoló lányok láthatók.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.