Tűzoltók Bécsben

Kőszeg város címeres zászlója lobogott a bécsi Ernst Happel stadionban

A hétvégén Bécsben az Ernst Happel stadion gyepén 208 tűzoltócsapat mérte össze tudását. A versenyen városunk lánglovagjai kategóriájukban az értékes 5. helyezést érték el.


A hétvégén Bécsben az Ernst Happel stadion gyepén 208 tűzoltócsapat mérte össze tudását. A versenyen városunk lánglovagjai kategóriájukban az értékes 5. helyezést értek el. A elkészülési időszak eddigi legjobb eredményével bizonyították, hogy a nemzetközi porondon is megállják helyüket.


A három napos versenyen a csapat tagjai: Pintér Richárd, Horváth Roland, Fehér András, Lakatár Tamás, Süle Szabolcs, Schwahofer Tamás, Schwahofer Tibor, Pataki Péter, Tóth Márton, Horváth Gábor, Seper Szilárd remek versenyzéssel túlszárnyalta a csapatvezetők Stipkovits István, Seper András, és Schwahofer Károly felkészítő elvárásait. Szivet melengető érzés volt, amikor a futball EB döntőjének kivetítőjén a közel tizenötezer néző előtt viszontláthattuk a városunk címeres zászlaját és a magyar nemzeti színű lobogót.


A versenyt követő zenés együtt ünneplésen sokan gratuláltak csapatunk tagjainak, és jutott idő baráti beszélgetésekre. Reméljük a csapat tagjainak nagy élmény és komoly állomás volt a bécsi erőpróba melynek záró ünnepségét vasárnap délelőtt a városháza előtti dísztéren tartották meg. Szép volt kőszegi srácok.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.