Új civil adatbázis

A Polgármesteri Hivatal felhívása

Tisztelt Civil Szervezetek, Egyéni Alkotók!
Kőszeg Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatala célul tűzte ki, hogy Kőszegen és környékén tevékenykedő egyéni alkotókról, civil szervezetekről – beleértve az informálisan működő szerveződéseket is - átfogó képet kapjon, róluk egy naprakész adatbázist készítsen.

Az adatbázis tartalmazná a civil szervezet (alkotó) nevét, székhelyét, levelezési címét vezetőjének nevét és elérhetőségeit (telefon, e-mail, honlap címe stb.), tagság létszámát, megalakulás (tevékenység kezdetének) évét illetve egy pár mondatos leírást, amelyben röviden összegeznék a szervezet tevékenységét.
A beküldött adatok a jövőben rendszerezett formában felkerülnek Kőszeg város honlapjának erre a célra kialakított részére is. Amennyiben az Interneten történő közlést nem engedélyezik, azt írásban előzetesen, illetve később is megtehetik.
Azon szervezetek, alkotók számára, akik a tavalyi pályázati űrlapot hiánytalanul kitöltötték, nem szükséges ezt újra megtenniük, bár nagy segítség lenne. A fent említet adatokat elküldhetik postán Schlögl Krisztián szervezési ügyintéző nevére címezve (9731 Kőszeg, Jurisics tér 8. Pf. 58.), illetve e-mailen az eu.ref@koszeg.hu címre. Az elektronikus formában érkező ismertetők nagyban felgyorsítanák a feldolgozást és az adatbázis elkészítését.
Szíves együttműködésüket remélve: Schlögl Krisztián szervezési ügyintéző

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.