Újabb Dance Jam siker!

Kedves olvasóink! Az alábbiakban a Dance Jam tánccsoport beszámolóját olvashatják! Ezúton is gratulálunk a csapatnak és művészeti vezetőjüknek Földesiné Németh Csillának!

Díjesővel kezdődött a tavasz a DANCE JAM táncosainak. A kikelet első napjaiban az Agora Művészeti Fesztiválon mutatkozott be sikeresen Földesiné Németh Csilla hét csoportja. Egy kiemelt első helyezést, két első, két második helyezést és két különdíjat kaptak a DANCE JAM-esek. A legsikeresebb a szombathelyi versenyen a Homo Ludens koreográfia volt, ők kiemelt I. helyezést értek el, a felső tagozatosok és középiskolások versenyében. A dobogó legfelső fokára állhattak fel, szintén a „nagyok” versenyében, a Valahogy úgy, és az Arcok táncosai. Különdíjas lett a Barátnők formáció, valamint az alsósok versenyében a Tavaszi fuvallat. Második helyezést ért el a Tangó másként és az Eltitkolt álom. A DANCE JAM elismert táncosai legközelebb a szomszédos megyében, Kapuváron mutatkoznak be – szeretnék a márciust hasonló eredményekkel zárni.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.