V. VAS-FILM

Vas megyei filmfesztivál Felhívása

Várjuk minden Vas megyei és megye-, illetve országhatáron túli filmes jelentkezését a JUBILEUMI, ÖTÖDIK Vas megyei filmfesztiválra, ahol 2007-től már nem vasiak is versenyezhetnek egy külön kategóriában.

V. "VAS-FILM"
Vas megyei filmfesztivál

Táplánszentkereszt
2009. április 18-19.


Várjuk minden Vas megyei és megye-, ill. országhatáron túli filmes jelentkezé-sét a JUBILEUMI, ÖTÖDIK Vas megyei filmfesztiválra, ahol 2007-től már nem vasiak is versenyezhetnek egy külön kategóriában. Az eseményre bármilyen témában és műfajban fogant film nevezhető, de csak digitális for-mátumban (dvd minőségben). A nevezők a pályázati feltételek elfogadásával hozzájárulnak ahhoz, hogy a pályázatra beküldött alkotásuk a VAS-FILM – Vas megyei filmfesztivál Archívumába kerüljön

NEVEZÉSI DÍJ: 1.500,-Ft/film
Jelentkezési határidő: 2009. március 6.

Elérhetőségek: Jókai Mór Művelődési Ház, Községi Iskolai Könyv-tár és Teleház
9761 Táplánszentkereszt, Fő út 4-6.
Tel.: 94/577-072, Fax: 94/577-048
Meskó Krisztián 30/659-0275
teletaplan@t-online.hu

A jelentkezési lap a fent nevezett intézményben, a Nyugat-Magyarországi Egyetem – Savaria Egyetemi Központban, szombathelyi középiskolákban, a Vas Megyei Művelődési és Ifjúsági Központban, vidéki művelődési házakban szerezhető be, valamint letölthető a www.taplanszentkereszt.hu és a www.vasfilm.hu oldalakról.
A jelentkezési lap mellékleteként kérjük elküldeni a nevezett filme(ke)t. Ha egynél több filmet nevez, minden alkotáshoz külön lapot kell kitölteni.
A "VAS-FILM" fesztivál fenntartja a jogot, hogy propaganda anyagként nem kereskedelmi célokra felhasználja a film(ek) egészét a média különböző területein!

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.