Választási hír

kedvezményes terembérleti lehetőség

A Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház az önkormányzati választásokra készülés jegyében elkészítette kedvezményes terembérleti ajánlatát.

Pártok, szervezetek vezetőinek
székhelyükön


Tisztelt Cím!

Az önkormányzati választásokra valószínűleg Önök is szeretnének fórumokat, gyűléseket tartani. A Művelődési Központ feladatai közé tartozik a közösség információáramlásának elősegítése, így a választásra való felkészülés jegyében a lakossági tájékoztatók fontos elemei lehetnek a demokrácia érvényesülésének. Úgy gondoltuk, hogy az esélyegyenlőség jegyében elkészítünk egy kalkulációt, mely intézményünk termeinek alkalmankénti kedvezményes bérleti díját tartalmazza, hangosítással együtt. Az alábbi nyilvánosságra hozott áraink tehát a 2010. évi választási rendezvényekre szólnak. Ahogy a parlamenti választás esetében, úgy az Önkormányzati választás esetében is 2 rendezvényre szól a kedvezmény, azon pártoknak és szervezeteknek, melyek összegyűjtötték a megfelelő számú kopogtatócédulát.
Kedvezményes bérleti díjaink:
lovagterem 15.000.-Ft
JUK, volt presszó 9.000.-Ft
klubhelyiségek 6.000.-Ft

Intézményünk üzemelteti a www.koszeg.hu városi internetes honlapot, ahol van mód a megjelenésre a fórumban a VÁLASZTÁS topicban. Ott a szervezetek regisztrált vezetői, megbízottjai tehetik közzé választási híreiket, kampányeseményeiket. Hirdetőhengereinken plakátok kihelyezésére is van mód. Egy hétre az A/3- as méretű plakát 200.-Ft, az A/2 400.-Ft és így tovább. A plakátokat mi helyezzük ki! A hirdetési felületek korlátozott mennyisége miatt kérjük időben foglalják le a hirdetési helyeket.

Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák és természetesen számlát adunk róla!

Bízom együttműködésükben,

Tisztelettel:


Pócza Zoltán
igazgató

Kőszeg, 2010. augusztus 30.

  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.