Rohonci Vendégház
Három kétágyas szobával és egy háromágyas apartmannal rendelkező vendégházunk Kőszeg főterétől, kényelmes sétával is csak 5-10 percre található.

Rohonci Vendégház

Minden egyes szobában külön-külön található zuhanyzó, WC, televízió, minibár és minden szobában lehetőség van pótágy használatára.
Apartmanunk tágas, jól felszerelt konyhával/étkezővel rendelkezik; itt három ágy található, de szintén lehetőség van plusz pótágy használatára.
Vendégeink számára reggelit biztosítunk, amit reggeliző helyiségünkben, vagy jó idő esetén a kertben fogyaszthatnak. Ezt minden esetben az érkezést követően beszéljük meg, hiszen a reggeli az Önök kívánsága szerint készül el!
Kertünkben remek alkalom nyílik azok számára, akik szeretnek a szabad ég alatt sütögetni, grillezni.
Autóval érkező vendégeink számára a zárt parkolási lehetőség a vendégház udvarán adott. Amennyiben pedig kerékpárral is szeretnék felfedezni Kőszeg-hegyalját, ebben is a segítségükre leszünk.
Minden kedves ideérkező vendégünk számára tanácsot adunk abban, hogyan töltse el kellemesen az időt, hova érdemes ellátogatni, hogy megismerje Kőszeg csodálatos környékét.

Rohonci Vendégház
Cím: Rohonci u. 24.
Telefon: 94/361-430 ; 30/692-2363


Fotók  • Magyar
  • English
  • Deutsch
2000-2021 © Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum
A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával valósult meg „A kőszegi történelmi belváros rehabilitációja és funkcióbővítő megújítása – NYDOP-3.1.1/A-2F-2009-0003” projekt részeként.